Slumpad post: Jullunch med jobbet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ventilationsrengöring

| 2014-05-27, 12:17

Det stod med på listan över sånt som det inte blidde något med. I början av april fick vi brev från dem. Inbokad tid 14 april. Gick inte för då hade vi storstädning av huset. Ringde dem för att boka om. De hade fullt i april och skulle återkomma med nytt utskick.

Fick ett i början av maj, inbokat till 27 maj. Fick ett några dagar senare, inbokat till 30 maj. Mejlade och avbokade den för 30 maj eftersom det räcker med en. Fick bekräftelse (mejl) på att den var borttagen.

Idag är det 27 maj. Det står på lappen att:

Vår servicetekniker kommer att påbörja arbetet hos er mellan klockan: 08:00 – 12:00.

Klockan är 12:07 och jag har inte sett röken av någon servicetekniker. Tänkte att det kanske blivit fel så jag kollade mejlen men det var den 30 maj jag avbokade. Tänkte att det kanske ändå blivit fel så jag ringde. Tryckte runt mig i telefonsvararen bara för att till slut mötas av att telefonsupporten för bokning stänger 11.45.

Så lämpligt.

Så nu sitter jag här och väntar. Kanske får vi vänta på fredag oxå.Kommentera