Slumpad post: Pocket & Prassel 5.0
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Splittrad dag

| 2014-06-02, 22:52

Idag var det en dag med många kontextbyten. På förmiddagen var jag på kontoret. Det var lugnt och jag gjorde lite olika kunduppdrag. Strax före lunch kom jag på ett uppdrag som jag lovat skulle vara klart på torsdag och satte fart.

Åt lunch ensam ute i solen på innegården på jobbet. Läste bra bok och njöt. Sen jobbade jag vidare. Pratade en sväng med kollegan Nina och planerade lite för kommande aktiviteter.

Precis innan jag tänkte dra och ta bussen för att ta mig mot Norra stationsgatan och en kund där (kund A) så ringde en annan kund (kund B). Jag erbjöd mig att komma förbi lite senare på eftermiddagen. På väg till kund A så ringer kund C och undrar om jag har tid för ett kort snack. Hon kopplar in en tredje part, blivande kund D tror jag. Hos kund A går det bra, gräver lite i minnet och snackar om en workshop för tre veckor sen. Kund E chattar lite grejer som jag lovar kolla imorgon.

Klar med mötet och tar bussen till Kungsholmen och kund B där jag stannar ett par timmar innan jag drar till söder och träffar fina kollegor från förr. En skön middag med mycket skratt, skvaller och erfarenhetsutbyten. Nästa träff planerad till november.Kommentera