Slumpad post: Fler buffar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skarpnäcksdagen

| 2014-06-03, 23:32

Idag var det återigen dags för den numera traditionella dagen då alla förskolor på fältet samlas i kaninparken. Förra året inleddes en tradition med hattparad för blivande förskoleklassare och i år var det två från vår förskola bara.

Numera springer barnen runt själva och man kan faktiskt mingla rätt mycket med andra föräldrar. Sen ser man dem lite här och var.

John och Simon (som råkade bli lite blöt) gick hem tidigare och tog en tupplur.

Dagen krockade dock lite med en aktivitet som vi i föräldrarådet hade planerat in – picknick och brännboll. Vi hade dock sagt klockan 17 och det verkade bli ganska lagom. Tyvärr så bröt ösregnet ut typ 17.00 så vi ställde in och får köra en spontan lite senare istället.

Vi gick hem och tog det lugnt istället – Elvira hängde med.

SkarpnäcksdagenKommentera