Slumpad post: Glasstyg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Röntgad

| 2014-06-13, 23:04

Idag tog vi en enormt soft förmiddag. Skolan var stängd så jag var hemma med både Joel och Simon. Småjobbade lite genom att mejla och så men annars lugnt faktiskt.

Ett av målen var att åka till Läkarhuset i Farsta och röntga nacken. Vi kom iväg vid 12. Hittade dit och möts av en skylt som säger att det var problem med apparaterna på något sätt.

Frågar hon i receptionen som ringer och kollar om det går att köra nackröntgen i den maskinen och det gick så jag ställdes i kö. Frågade om det skulle ta lång tid och fick till svar att jag hade två före mig, det var lunch och endast en som jobbade (förutom det där strulet då). Så jag tackade min lyckliga planeringssjäl att jag hade med två typer av äpplen till barnen, digitalt och riktigt.

Efter mindre än 10 minuter blev jag uppropad och fick gå in i ett rum, utan barnen som fick sitta kvar i väntrummet. Fotades från några olika vinklar och vips var det klart. Barnen hade knappt märkt att jag var borta typ.

Sen hängde vi lite i Farsta och shoppade lite för att sen fika hos Elvira som till slut följde med hem och nu ligger och sover bredvid Joel.



Kommentera