Slumpad post: Inte professionell kock
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Semester!

| 2014-06-19, 23:20

Nu är den här. Semestern. Väldans skönt men overkligt på något sätt. Det är härligt med barnen nu då det är många saker som vi bollat. Resa till Turkiet, sommarresa till mormor och farmor, Gröna lundsbesök är några saker.

Det är 123 dagar kvar till solresan och det kommer bli en lång väntan då barnen ibland undrar om det är imorgon vi ska åka. Vi räknade ut att det är 18 veckor typ. Så vi ska nog hinna med lite skola och jobb innan dess.

Annars är Gröna Lund ett hett samtalsämne just nu. Riktigt hett! Vi tittar på bilder och filmer från de olika attraktionerna och jag kan lova att barnen kommer veta vad alla heter inom kort. Simon är nu över 110 cm så han kommer att kunna åka en hel del och det är väl snarare vi vuxna som kanske får bita ihop…Kommentera