Slumpad post: Ny kassett
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skog, getingar och bil

| 2014-06-20, 23:26

Efter maten så lektes det lite och sen kom Simon och sa att vi ju skulle gått till skogen. Jag sa att vi kan ju gå nu och en halv minut senare traskade vi upp på berget bakom oss. Simon ledde mig (John och Joel sparkade boll istället) och vi gick en bra bit. Vi tittade på blommor och träd och sånt och han berättade saker han lärt sig på förskolan och att han ibland kände igen sig för där hade de varit med förskolan.

När vi var på väg tillbaka chattade John och undrade var vi var för de hade tänkt smyga på oss. Vi smög på varandra en kort stund och sen ville Joel upp på berget och vi hängde med allihopa.

På hemvägen gick jag och Simon förbi förskolan för att se om getingboet var kvar. Det var kvar så jag ringde John som kom med en kvast och lite radar. Sprayade och sen slog vi ner det. Såg endast typ 3 getingar. Ska gå dit imorgon och slänga boet.

På hemvägen tittade vi förbi de två hus vi vaktar just i midsommar och barnen passade på att testa en trampbil som finns hos ett av dem. Mycket uppskattad!

SkogenKommentera