Slumpad post: Tröja och byxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Draktränaren 2

| 2014-07-09, 23:34

Efter att jag och Joel lyssnade på Hicke Hiskelig när vi åkte till Ed i april insåg jag att den fanns som film, Draktränaren. Köpte den givetvis och barnen (och vi) älskade den. Dock helt skild från boken typ. I fredags hade tvåan premiär och idag tyckte jag det var dags att ta oss ur huset. Joel ville inte se den sa han men jag ignorerade honom lite.

2014-07-09 14.51.21Precis före filmen blev han jättesur för att jag tvingade honom så när vi satte oss i bilen efter filmen så bad jag om ursäkt och lovade att inte göra så igen, varpå han glad som en lärka sa att jag visst kunde göra det för han tyckte ju filmen var superbra. Jag sa att jag ju misstänkt att han skulle tycka så men att det nog ändå inte var så snällt.

Vi var ute i väldigt god tid så vi strosade lite, lekte i en park, barnen åt glass, Joel visade var han testat klättring och lite så.

Filmen så. Den var verkligen suverän. Vi såg den i 3d vilket såklart gör det hela ännu bättre. Gillar storyn (som jag fortfarande inte alls får ihop med de två böcker vi läst) och jag tror jag läste att det är en trea inplanerad oxå.

Barnen vill att vi köper filmen så fort det går och efter middagen ville det titta på ettan.Kommentera