Slumpad post: Tälja
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där nacken

| 2014-07-15, 23:05

Idag var det dax för ny sjukgymnast. Den här gången en Johannes i Farsta. Drog lite historik (som inte är så lite längre inser jag, ska sammanfatta i annan post tror jag) och han testade lite, plus att han tittade på röntgenutlåtandet där det visade sig att jag har spondylos mellan kota 5 och 6. De är ihoptryckta och det är tydligen vanligt om man har en wiplashskada eller om man är äldre. Oklart varför jag har det dock. Nåja, inget jag behöver oroa mig för och jag kommer kunna träna upp musklerna så att jag inte störs av pirr mer.

Vid ett tillfälle när vi testat med huvudet hit och dit så kände jag helt plöstligt hur en svimning var på väg så jag fick lägga mig ner.

Fick magövning med mig och har testat den flera gånger under dagen. Kändes väldigt bra att få endast en, och en som är hyfsat enkel att genomföra.

Ska tillbaka på tisdag och då vara ombytt så då blir det träning.Kommentera