Slumpad post: Ännu en behandlingsform
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blandad kompott

| 2014-07-17, 22:39

Solen strålar och ingen väderapp ger något regn i sikte. Baksidan var torr som fnöske så jag kom på att vi ju har en vattenspridare. Det blev en succé. Joel lärde sig givetvis hur den fungerade genom att testa.

Sanna med familj testade sitt tält och där åt ett antal barn i området lunch. Rätt varmt tror jag det var.

Städade gjorde vi oxå. När John tog en cykeltur så började jag röja undan nya lådor/korgar jag köpt på IKEA, men kom på att jag ju kunde lika gärna fixa till kökslådorna de ska va till. Fick genast hjälp av barnen. Simon fastnade för dammsugningen så när John kom hem hade han dammsugit nästan hela nedervåningen (han fortsatte sen däruppe). Jag och Joel våttorkade.

Middag blev hämtsushi som intogs nere vid Flaten. Lite blåsigt men härligt. Årets första utebad (om man bortser från bassängen i Getinge) för både mig och John. Barnen tränade lite på att simma (avis på alla kompisar som kan…) och sen kom alla igång att leka i strandkanten så hemfärden drog ut på tiden och först när vi faktiskt började frysa när solen försvunnit bakom träden så tjatade vi hem dem.

Väldigt skönt att komma hem till ett städat hus. Simon skämtade om att Karina nog varit där 🙂

Blandad kompottKommentera