Slumpad post: Alla Billys flyttade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Huset fullt

| 2014-07-19, 21:13

Igår köpte vi en trapets med ringar på BR leksaker. Den är poppis. Bra det eftersom vi idag vid ett tillfälle var fem barn här.

Elvira sov över och älskade trapetsen och jag tror grabbarna är taggade att träna upp sin motorik lite extra på den nu. Sen ringde Otis och var i stan några dagar och ville leka och Simon blev såklart glad över att en av hans kompisar ville komma. På eftermiddagen hälsade även grannen Elly på en sväng.

Ett tag efter lunch blev de ganska högljudda så då blev det film ett tag, och under tiden rensade/sorterade jag lite i hobbyrummet (John shoppade lite) och hittade lagom eftermiddagspyssel – färglägga ansiktsmasker.

Vips var det läggning och endast två barn kvar!

Huset fullt

Joel står för kollaget!

 Kommentera