Slumpad post: Vilken typ av arbetsplats?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Omedelbumsförfattare

| 2014-07-19, 23:17

Enligt O skrev i våras om sina omedelbumsförfattare och här kommer min lista för självklart har jag vissa författare som jag vet att jag brukar gilla och de har företräde lixom. Med tanke på att jag inte heller orkar/hinner läsa så mycket så är det mest de jag läser.

Sen skulle jag önska att Sara Lövestam var på listan men jag har fortfarande en bok kvar här hemma av henne att läsa. Men nya kommer jag klämma direkt för oj vad jag gillar de jag har läst (dvs alla utom en). Några förstagångsförfattare som jag gillar finns det såklart där jag kommer läsa eventuella uppföljare (Pernilla Alm, Anna Keiler etc).

Några har försvunnit från den här, tex Michael Connelly där jag kom efter med någon bok och sen inte har tagit mig tillbaka.Kommentera