Slumpad post: Första dagen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lådbilslandet igen

| 2014-07-23, 22:29

Tre år hann det gå innan det blev av igen (vart tar tiden vägen?). Senast vi var där var det galet varmt och jag hade egentligen velat undvika det men som väderprognosen sett ut verkade det bli svårt (för regn vill man ju inte heller ha?).

Vi plockade upp Elvira vid halv 10 (hennes pappa och syskon kom senare) och styrde kosan söderut till Nykvarn. Den största skillnaden från förra gången var att det inte var alls lika mycket folk den här gången så enklare att hantera värmen. Plus att barnen körde som om de aldrig gjort något annat. Mycket nöjda med allt som gick att göra, köra lådbilar, gräva med grävmaskin, äta, klättra äventyrsbana, köra traktor, hoppa hopptorn, styra flotte och säkert fler saker jag glömt bort.

Efter fyra timmar lockade vi till slut iväg dem med löfte om bad och styrde bilen till Hökmossebadet i Nykvarn. Det var 23 grader i vattnet och sjukt mycket folk, men fantastiskt skönt att svalka av sig lite.

LådbilslandetKommentera