Slumpad post: Paddsjuk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Cowell, Cressida: Hur du tränar din drake

| 2014-07-30, 22:08

hur-du-tranar-din-drakeHar ju glömt att blogga om den här fantastiska ljudboken. Jag och Joel lyssnade när vi båda åkte till Ed i april och sen lyssnade vi faktiskt på den igen i somras eftersom John och Simon inte hört den (men sett Draktränaren 1).

Helt lysande är den!

Historien trollbinder, namnen är hejdlöst roliga och att sen ha Robert Gustavsson som uppläsare, jag det blir succé.

Jag brukar ha svårt att hålla mig fokuserad men här är det inga problem. Robert använder stor del av sina röster genom åren så man bara vill ha mer.En kommentar to “Cowell, Cressida: Hur du tränar din drake”

  1. […] Ännu en bok om Hicke (del två fanns inte att köpa som cd) och den är inte riktigt lika bra som ettan. […]

Kommentera