Slumpad post: Hoppfullt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sushi, kubb och vattenlek

| 2014-07-31, 23:12

Väl hemma från stadsbesöket så var jag heeelt färdig. Barnen spelade minecraft och jag slöade (ok sov lite). Föreslog middag på sushirestaurangen och alla höll med. Joel cyklade, John cyklade (och hämtade lite paket på vägen dit), Simon ville springa så det gjorde jag oxå.

Som vanligt har de lite spring i benen gossarna så när John kommit med paketen så packade jag upp det från Adlibris för det innehöll nämligen två böcker om minecraft. Succé! (tack Nina för tips)

Vi mellanlandade hemma och sen tog vi oss till Sanna och gänget och spelade kubb. Uppskattat av alla! Vi bjöds på fika där men först skulle Simon och även William åka lite inlines. Simon visade stor envishet och kommer nog snart att kunna det där med att åka inlines (bara han får ett par som passar bättre).

Vi hann fika en kort stund tills barnen kom på att man ju kan spruta vatten så efter ett tag var det två dyblöta gossar som vi knallade hem med. Bra dag!

Sushi kubbKommentera