Slumpad post: En förväxling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer tyger bort

| 2014-08-10, 20:33

Jag rensar så sakteliga. Kör just nu på metoden att gå igenom ett gäng och fråga barnen om de vill ha kvar eller inte. Om de vill ha kvar får de säga vad de vill ha sytt i det så skriver jag en lapp och lägger i en specialhög. Sen är det såklart vissa tyger som jag sparar för att jag vill, typ.

fordonstygerHär var det faktiskt Sanna som såg en tyghög och frågade om det var sånt jag rensat bort. Jepp, så jag kollade hur mycket och hittade några till som hade samma tema och lämnade med gott hjärta över dem till henne. Smärtar ju att lämna bort saker jag gillar men jag vet ju att jag inte kommer sy av dem eftersom barnen redan haft saker i dem.

Fordonstyger från mjuka tyger, jny och jofotex tror jag.Kommentera