Slumpad post: Tricks på inlines
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tyger in

| 2014-08-10, 20:47

Eftersom jag rensar tyg och faktiskt syr upp av en del oxå (dock inget klart därav inget här) så har det känts ok att fylla på lite. Det är dessutom lite speciella tyger som jag fyllt på med. Började med det blommiga tyget som las ut på en grupp i fejan till salu, bambu så jag nappade. Har kommenterat några andra bambutyger som andra norpat före mig så en sytok hörde av sig och sa att hon hade lite som hon ville sälja!

  • TygerBlommig bambu som tyvärr bara är en halvmeter men det blir nog en kjol eller linne till mig. Underbar kvalitet!
  • Strömmings fantastiska soltyg fick jag en bit av!
  • Tre färställningar av bambufleece. Otroligt mjuk på insidan. Blir vinterunderställ till de som vill ha i familjen.
  • Bikini-/baddräktstyger eftersom jag är lite sugen på att kopiera en bikini jag har.


Kommentera