Slumpad post: Grillat i Norrköping
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rådgivningslunch

| 2014-08-12, 21:42

2014-08-12 12.29.16Min kollega Peter frågade förra veckan om jag ville hänga med på en lunch som exceed bjöd på om de fick berätta lite om sig själva på en typ av föreläsning. Då vi vilat lite med såna där saker som pension och sånt så kände jag att det nog kunde passa rätt bra.

Fanns rätt många ord som jag inte kan och nu är det bokat ett möte i september där vår ekonomi ska genomlysas, eller ja kanske främst så skulle vi veta vad vi har för mål så att de kan hjälpa oss sätta upp en plan för hur vi når dit.

Det är gratis så varför inte, alltid lär man sig något!4 kommentarer to “Rådgivningslunch”

 1. Marie says:

  Vi har använt oss av Exceed under många år men har i år avslutat samarbetet med dem. De har placerat våra pengar i diverse olika sparformer, men vi har inte gjort några jättevinster. Anledningen till att vi valt att avsluta med dem är att de ska bevaka avslut av fonder etc för att man ska kunna placera om pengarna men de missat det under 1 års tid. Var beredda på att de kommer vilja placera era pengar 😉

  • Sue says:

   Ah, se där. Tack för infon! Jag är beredd på att de vill placera men är mest ute efter att få höra vad de tycker är vettigt och inte, sen kanske inte nödvändigtvis göra så 😀

 2. Marie says:

  Lycka till

Kommentera