Slumpad post: Träna i snö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läser mest

| 2014-08-21, 20:35

En enda nattIgår kom en fin bok i brevlådan. Signerad och allt. Simonas nya. Wow! Den är otroligt snygg och på något sätt är omslaget nästan som sammet, eller ja det är fortfarande papper men ändå speciellt på något sätt.

Jag började givetvis läsa igår kväll och läste liiiite för länge.

Idag har jag läst på t-banan både på väg in till stan och hem. Utan att märka vad som hände runt mig.

Sen mailade jag henne och skällde lite för att hon skriver så bra att det blir svårt att slita sig och jobba. Fast skrev att barnen nog skulle gilla henne eftersom de fick spela så mycket minecraft de ville när vi kom hem. Hehe. (hon svarade och tackade för berömmet)

Nästa vecka är det releasemingel som jag tänkt gå på och idag tipsar Simona om hur man beter sig på ett sånt.

Boken är nästan 500 sidor lång så jag kommer inte att hinna läsa klart den idag, iaf inte om jag ska orka jobba imorgon…En kommentar to “Läser mest”

  1. […] var det dags för releasefest för En enda natt. Simona bjöd in läsare på bloggen (jag fick även från någon på förlaget eftersom jag bett […]

Kommentera