Slumpad post: Fel på kvittot
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Releasefest för Simonas bok

| 2014-08-28, 21:26

Ikväll var det dags för releasefest för En enda natt. Simona bjöd in läsare på bloggen (jag fick även från någon på förlaget eftersom jag bett om recensionsexemplar misstänker jag). Alltid väldigt speciellt att gå på sånt här eftersom jag mest känner mig som en stalker. Jag hälsade (och presenterade mig) och fick en kram då jag lämnade över min lilla present. Eftersom Simona yttryckligen avbett sig presenter som var ät och drickbara så skänkte jag helt enkelt pengar till Läkare utan gränser (så mycket som bok+e-bok kostar på adlibris – har fått båda nämligen).

Såg ett antal av författare som jag läst böcker av (en hälsade jag på i början, hennes initiativ, och kände igen namnet men först senare kopplade jag) Marika King, Ninni Schulman, Susanne Boll, Martina Haag och Malin Person Giolito.  Säkert var där fler som jag inte kände igen, men författartätt var det helt klart.

Så som det mingelproffs jag är (NOT) slog jag mig ner i en fåtölj och började prata med grannen (som oxå såg lite ensam ut) och vi var båda bloggläsare som hittat dit. Lina bloggar här, såg även Boktokig som jag pratat med tidigare men fick (eller tog) inte något bra tillfälle att säga hej. Istället strosade jag runt i bokhandeln som releasen hölls i. Det var nog den största jag någonsin sett tror jag. Alldeles alldeles underbart!

Simona intervjuades av sin förläggare (?) och berättade lite om hur hon började skriva, varför romance och lite sånt. Sen att det faktiskt är en serie som hon nu påbörjat så det blir samma personer som dyker upp (hurra!!) men förmodligen andra huvudpersoner.

Sen var det mer mingel och då gick jag faktiskt (efter ytterligare en sväng i bokhandeln).

Releasefest En enda natt4 kommentarer to “Releasefest för Simonas bok”

  1. Simona says:

    Tack att du kom! Kram!

  2. TACK för att du såg 😉 Det var jättetrevligt att prata med dig Susanne.
    Ser fram emot att följa dig här…
    Själv försöker jag mest komma överens med min blogg och dess skapande 😉

    /Lina

Kommentera