Slumpad post: Deklarerade och klara
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fixarlördag

| 2014-08-30, 23:18

När man är helt slut på veckorna får man fixa saker på helgen.

Idag stack vi till Farsta således. John hämtade beställda terminalglasögon (och slipade solglasögon) och vi köpte jumpaskor till Joel. Simon hittade både mössa och jacka. Såklart passade vi på att äta sushilunch där.

Väl hemma så tog vi och gick igenom alla vintersaker (jackor, vantar, mössor och skor). Det visade sig att vi har lite att komplettera med till Joel medan Simon har så det räcker för en riktig vinter.

Sen spelade barnen minecraft i två timmar och jag röjde lite här och var.

För att få barnen att inte spela så mycket tog vi en sväng efter middagen (lämnade John hemma så han kunde jobba i lugn och ro) och tittade på det nya staketet som sätts upp vid förskolan. Simon visade att han minsann fortfarande kunde rymma 🙂

Sen gick vi in i skogen en sväng och hoppade lite, för att avsluta i helikopterparken.

Vid kvällisen sen tände vi lite ljus och myste. Joel testade hur det var att ha yougurt i ansiktet. De somnade rätt snabbt efter att ha läst.

En lördagKommentera