Slumpad post: Höst?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fredagsmåste?

| 2014-09-12, 22:52

Ibland undrar jag. Skrollade igenom mitt instagramflöde efter middagen och blev lite paff nästan. Av fyra bilder innehöll tre alkohol. Sen var det ytterligare 1-2 med lite fler bilder emellan som var liknande.

 

Jag som tagit ett aktivt beslut att inte gillar något på sociala medier som innehåller alkohol av någon form blir väldigt medveten om sånt här. Nyttig insikt.

Instagram och dryck2 kommentarer to “Fredagsmåste?”

 1. Lina Davidsson says:

  Visst är det tråkigt?!
  Det måste ju finnas roligare bilder att publicera 😉
  Eller så börjar jag bli en moraltant (oh, nej!)….

  Såg att ni var på Grönan, vad avis jag blev. Jag ÄLSKAR Liseberg och Gröna Lund, tyvärr är inte mina barn lika förtjusta. Jag hoppas att det växer bort med tiden 😉

  • Sue says:

   Moraltant, jo det är nog jag en 🙂 Tant iaf! Du får träna barnen 😀 Det var fantastiskt roligt faktiskt. Just att alla faktiskt uppskattar det – och att man inte bara uppskattar det för att barnen tycker det är kul.

Kommentera