Slumpad post: Hemma igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Göteborg t/r

| 2014-09-16, 21:37

FlygIdag gick jag upp 04:45 för att ta t-banan 05:14 (det var mörkt och dimmigt och rätt läskigt med tanke på förra veckans rån) och sen Arlanda Express vidare för att flyga till Göteborg. Taxin var bokad för att ta mig in till Kungsportsplatsen. Kom in några minuter före 9 och sen var det full rulle faktiskt mer eller mindre hela dagen fram till 6 då taxin var beställd för att ta mig tillbaka.

Missade lite i kommunikationen där så först 18:10 styrde vi kosan mot Landvetter. 20:40 var jag hemma så det gick rätt smidigt ska jag säga.

För första gången fick jag igång wifi på Norweigans flyg och testade faktiskt att ringa hem via hangout. Coolt. Dock bara ljud och ingen bild, men ändå.

Helt hög just nu och försöker varva ner. Att utbilda och sprida det man kan är så ROLIGT!Kommentera