Slumpad post: Tystnad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya byxor

| 2014-10-05, 22:26

Det var en hel evighet sen jag köpte några byxor till Joel. Senaste tiden har han dock växt en del och sliter byxor som aldrig förr. Har inte ork och lust att sy i den takt det behövs så jag frågade (igen) om han ville ha jeans eller andra köpebyxor. Till min förvåning så svarade han för första gången ja.

Idag stack vi således till Farsta och valde ut ett gäng byxor på H&M. Sen gick vi och provade. Gav lite tips om att hoppa och sitta på huk och sånt för att verkligen känna efter om de är sköna och vi hade en rätt rolig stund i provhytten. Kändes som att det var en stor grabb helt plöstligt.

Slog sen till på fyra par byxor som nu på kvällen har tvättats och är redo för veckan som kommer. Sen hittade vi strumpor, kalsonger och en bra vinterjacka oxå så vi var väldigt nöjda. En sväng via Panduro gav oss lite mer gummibandspyssel oxå.

Köpa byxorKommentera