Slumpad post: OS-utmaning 2016
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

E-böcker

| 2014-10-13, 20:58

Har just strukturerat lite på Letton inför resan. Inser att det är väldigt många böcker på den nu och av dem så har jag glömt bort att jag köpt ett flertal av dem. Så jag behöver INTE köpa några fler böcker. Att jag sen har “rätt många” fysiska böcker som jag ska läsa här hemma det ignorerar jag just nu.

En stor nackdel med e-böcker (kanske den största) är att man så sällan tittar på omslaget vilket för mig gör att jag inte tänker så mycket på hur den ser ut eller vad den heter och vips så har jag många färre minneskrokar. Tur att jag bloggar om vad jag läser annars hade jag haft noll koll.

Har råkat köpa samma e-bok två gånger faktiskt. Lite synd att Adlibris inte har en varningsfunktion kan jag tycka.

Den här gången ska vi dessutom testa att ha reseböcker i e-format, blir spännande!Kommentera