Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

4 dagar

| 2014-10-16, 22:54

2014-10-16 15.15.26Idag ringde min kollega och inledde med att fråga om jag hade resfeber. Först förstod jag inte. Lite för att morgonen som jag tänkt jag skulle använda för att i lugn och ro metodiskt beta av allt jag ska fixa innan helgen blev långt ifrån lugn.

Sen insåg jag. Visst katten vi åker ju snart, så svaret fick bli att nä någon resfeber har jag inte.

En timme senare fick jag mail. Från Ving.

Då, när jag såg 4 dagar kvar så infann sig lite resfeber tror jag minsann. Har vi tänkt på allt?

Imorgon när jag checkat ut från jobbet så ska jag i lugn och ro (?) läsa igenom tipsen de skickade med och hoppas att det inte är några konstigheter.2 kommentarer to “4 dagar”

  1. Lina Davidsson says:

    Åh vad härligt med semester 🙂 Hoppas ni får en toppenresa!

Kommentera