English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Äntligen

| 2014-10-20, 20:58

Så ringde då äntligen klockan vid halv 5 och barnen hade inte särskilt svårt att vakna. Vi åt lite och packade sen in oss och drog till Arlanda strax efter 5. Regn och rusk.

Hittade parkeringen utan problem och blev upphämtade direkt av en minibuss som släppte oss vid terminal 5. Checkade in bagage, tog oss igenom säkerhetskontrollen och sen en passkontroll. Fikade en kort stund och barnen inventerade sina ryggsäckar (där jag lagt ner lite saker). Sen var det dags att gå till gaten men vi hann köpa lite m&ms 🙂

Flygningen gick hur bra som helst. Strax under fyra timmar och det var endast när vi gick ner som Simon fick lite ont i öronen och blev ledsen. Annars så gjorde Joel sin matteläxa, de spelade padda och så åt vi såklart. Vips var vi framme.

En timmes transfer från Antalya till Side. Simon slocknade ganska snabbt, sen även Joel, John och undertecknad. Joel hävdade med bestämdhet att han bara blundat men vi har film som säger annat.

Barnen pratade hela dagen om fjärilarna som bodde i magen och det är roligt att se hur de längtat och äntligen fick komma iväg.

T 1Kommentera