Slumpad post: Snacka via snapchat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I natt jag drömde

| 2014-10-23, 22:14

På musiken i skolan har de tränat inför FN-dagen (24 oktober) och Joel blev lite besviken när han insåg att han skulle missa uppträdandet i kyrkan. Det har han tagit igen genom att gå och sjunga I natt jag drömde. Inte en gång utan hela dagen. Så mycket att vi alla numera går och sjunger på den.

När han skulle sova satte jag på den fem gånger via Spotify och sen sov han som en stock.

(Text och musik av Ec McCurdy. Översatt av Cornelis Vreeswijk)

I natt jag drömde, något som jag aldrig drömt förut.
Jag drömde det var fred på jord, och alla krig var slut.

Jag drömde om en jättesal, där stadsmän satt i rad
Så skrev de på ett konvolut, och reste sig och sa:

“Det finns inga soldater mer, det finns inga gevär.
Och ingen känner längre till, det ordet militär”

På gatorna gick folk omkring och drog från krog till krog.
Och alla drack varandra till, och dansade och log.

Om jag någonsin skulle glömma texten så finns den nu här.2 kommentarer to “I natt jag drömde”

  1. Nina says:

    Hahaha underbart. Våra tjejer hade också firande idag. Trist att ni fick regnet som förutspåddes. Skönt att ni ändå verkar ha haft en mysig dag.
    Kram på er!

    • Sue says:

      Joel frågade alla från Ving som han kunde hitta och undrade om de skulle fira, men icke blev det något så han avslutade kvällen ledsen för att vi inte firat. Vi tummade på att fira ordentligt nästa år.

Kommentera