Slumpad post: Flytta bilen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hyrbil

| 2014-10-24, 21:29

Idag hämtade vi ut en hyrbil som är vår en dryg vecka nu. Minns hur skönt det var att ha bil på Lanzarote så den här gången bokade vi hemifrån och en större del av tiden. Barnsitsar skulle man boka hemifrån men det stod inget pris. Hade det gjort det hade jag köpt två stycken billiga och tagit med för att sen lämna här. Fy bubblan så dyrt. Borde ha prutat inser jag så här efteråt. Nåja.

Det var lite uppehåll så före lunch stack vi ut på en provtur. Körde söderut längs med havet (typ) och svängde sen in mot Mangavat och igenom för att avsluta på landsbygden innan vi hittade hem igen. Simon som måste sitta bak (krockkudde fram och lag på det oxå tror jag) mådde lite illa men kräktes aldrig. Imorgon blir det längre utflykt.

T8Kommentera