Slumpad post: Matvrak
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Solnedgång på stranden

| 2014-11-02, 20:59

Efter hamambad och lunch så drog vi till stranden. Vi guppade i vågorna (som idag var små tyvärr) och sen lekte barnen sandvulkan i en timme (jag halvsov en stund med fötterna i vulkanen) och så gick vi längs med vattnet och letade snäckor (hittade väldigt få tyvärr).

Barnen badade nog tre gånger tror jag under de tre timmarna vi var där. Vid 5 hade solen gått ner och vi siktade på att ta bussen som gick kvart över. Hotellet stängs dock imorgon så det var full aktivitet med att köra saker upp till hotellet och enligt en snubbe där skulle inte bussen komma mer. Han ringde, sa att det ordnar sig. En stund senare kom en man som kommit ner ett tag tidigare med privat bil fram och de pratade och vi fick hoppa in (sandiga och fina…). Han frågade var vi kom ifrån och vi svarade. Kontrade med att fråga om de bodde här (alltså i Side). “Yes, I am the hotel manager”. Så vi berömde hotellet (såklart) och när vi var framme fick vi lite frukt av honom (vi som först funderat på om vi borde ge “dricks” som tack för skjutsen.

T252 kommentarer to “Solnedgång på stranden”

  1. Nina says:

    Åh vad mysigt det ser ut. Kram på er allihop <3

Kommentera