Slumpad post: En sprattlande fisk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där tomten

| 2014-11-09, 22:20

I Turkiet så bläddrade barnen i legotidningar och önskade sig typ det mesta. Jag sa att man kanske inte bara kan få lego och framför allt att man inte får allt man önskar sig.

Simon ville åka till BR leksaker redan i måndags när vi kom hem. Jag frågade om han hade några pengar, men det var det lite svårare med. Han tyckte jag kunde betala. Jag tyckte han kunde vänta till jul 🙂

Ikväll när jag skulle kolla om Joel somnat så låg han vaken.

– Mamma, varför kan man inte bara få lego? frågar Joel
– Öh, tja det kan man väl men det kanske finns några som vill ge dig något annat än lego, som de tror att du skulle tycka var roligt, svarar jag.
– Jaha, svarar Joel lite fundersamt.
– Du kan ju börja fundera på vad du vill ge mig, pappa och Simon i julklapp, kontrar jag med för att få lite annat fokus.
– Ja, och tomten! säger Joel och ska precis börja spåna på saker han ska ge tomten.
– Mmm… fast det kanske är mindre viktigt med tomten och lite viktigare med nära och kära säger jag (fortfarande lite stött över att varken Joel eller Simon gav mig något på födelsedagen, inte ens en teckning eller så).

Vi verkar ha lite att jobba på fram till jul.Kommentera