Slumpad post: I en skattkista
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Legoutställning

| 2014-11-09, 12:27

Av någon anledning råkade jag på fejan få syn på Swebrick och att de ordnade ett event i Uppsala – en legoutställning. Frågade övriga familjen om de ville åka dit och det blev ett rungande ja.

Igår var det dags. John var dock snuvig och hängig så han fick stanna hemma. Simon egentligen oxå men han ville så gärna (så här efteråt hade det nog varit det bästa dock).

Vi packade ihop oss och styrde stegen mot tunnelbanan. Vi missade och hade 8 minuter till nästa. Hade spanat in ett tåg som det verkade bli lite tajt med men förberedde barnen på att vi skulle ha lite bråttom. Stora kruxet var  att köpa biljett dock, men vi hann med 3 minuter till godo.

Jag och Simon spelade Uno på tåget och Joel surade över något. Väl framme så var det rätt kallt och en bit att gå. Simon blev sur över att jag sagt en bit och för honom är en bit typ 25 meter. Tur var att vi hittade en staty med värme! Nåja, vi kom fram och det visade sig vara rätt många andra där oxå – således väldigt trångt och ibland svårt att komma fram och se bygget (särskilt om man är 115 cm hög typ).

Efteråt tog vi oss mot stationen via Max och fyllde på energidepån. Väl på tåget hem så sov jag typ 20 minuter (minst). Barnen bläddrade lite tidningar (tror jag).

Nu finns det en hel del inspiration till legobyggen framöver vill jag lova. Joel pratade med flera av byggarna och fick lite extra tips.

Coolast var nog de med motorer dock. En som byggde på sitt eget torn och en som vek pappersflygplan och skickade iväg.

LegomässaKommentera