Slumpad post: Tjuv och polis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spel på jobbet

| 2014-11-12, 22:19

2014-11-12 09.30.16Idag fick jag äntligen chans att vara med på en workshop som min kollega Nina brukar hålla. En workshop som går ut på att introducera deltagarna i kanban – ett sätt att jobba agilt.

Det var superskoj! Deltagarna får spela ett spel (typ – det är iaf tärningar inblandade) och det är väldigt smart uppbyggt för det lyfter många av de saker man stöter på i verkligheter och så får man en fantastisk introduktion i det hela.

Hela gänget som gick verkade mycket peppade av det hela. Nästa vecka är det min tur med samma grupp men då handlar det om att konfigurera systemet åt dem så att det stöttar detta sätt att jobba.2 kommentarer to “Spel på jobbet”

  1. Nina says:

    Superskoj att ha dig med!

Kommentera