Slumpad post: På taket!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Livstetris

| 2014-11-26, 22:40

Camera Uploads35Ikväll lärde jag mig ett nytt ord – livstretris. Det var Thomas Järvheden på Mammaboost som tyckte det passar bättre. Pussel passar ihop, man blir klar och det är en lugn aktivitet, inte alls som det liv vi idag lever. Och jag kan bara hålla med! Livstetris får det bli framöver.

Även Andreas Lundstedt och Petra Mede stod för kvällens underhållning. Härligt peppande faktiskt!

Garvade högt många gånger, svängde lite på höfterna när det bjöds på discodans och åt fantastiskt goda “cupcakes” (?) i pausen. Otroligt nöjd att jag och Sanna fick tummen ur och bokade det här tidigt i höstas!

Hann faktiskt hem i två timmar före vi åkte in och lyckades sova en stund i soffan. Mycket nice!

 Kommentera