Slumpad post: Saker i stan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Min paketdag!

| 2014-12-04, 22:29

Jag valde 4 december när jag reggade mig på sytokskalendern och det är ju idag kom jag nyss på.

Reglerna löd:

Du ska köpa innehåll till 24 st paket. Observera att innehållet i varje paket ska vara likadant men får skilja sig i färg. Värdet ca 12kr per paket. Slå in dina paket och skriv din siffra tydligt på alla paket så man vet vilken dag det ska öppnas.

2014-12-04 21.49.20Jag funderade och räknade lite och bestämde mig ganska snabbt för vad mina paket skulle innehålla, och hur de skulle packas in (toarullar). Fixade beställningen i augusti och sen paketen före turkiet.

Jag har ju gjort en del nyckelband och tycker det är en så rolig och enkel present så det blev mitt paket.

  • Ett lagom lång bomullsband (vitt i nästan alla utom en som fick svart, och här på bilden fick jag ta en annan färg då jag glömde fota…)
  • En “fäst”mojäng i samma bredd som bandet
  • En ring
  • En nyckelringshållare


Kommentera