Slumpad post: Skidåkning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vinterkräksjuka

| 2014-12-05, 23:09

I onsdags åkte jag och Joel till Farsta centrum efter middagen (typ halv 6) och målet var att fixa termobyxor och vantar till honom. Vi lyckades med båda, och lite annat oxå. Vid ett tillfälle strax efter 6 så pratade vi med John som var hemma med Simon (som inte ville följa med) och då hade Simon somnat.

Han sov sen hela natten och var som vanligt rätt svår att väcka (trots 12 timmars sömn). När jag hämtade honom strax efter fyra klagade han på ont i magen, men det gick sen över när han drack lite vatten sa han.

Sen ville han inte äta middag (men det var fisk och det brukar han inte gilla).

Först när vi hade läst och han skulle sova så började vi ana lite. Han klagade återigen på ont i magen och en stund senare kräktes han för första gången (runt 7-hugget). Sen höll det på rätt tätt fram till 2-3 på natten för att då bli lite längre mellanrum. Under dagen har han sen kräkts lite då och då, och sista gången vid halv 6 men nu när han la sig verkade han må bra igen – den vanliga Simon var tillbaka.

Eftersom vi inte visste hur smittsamt det var fick även Joel stanna hemma från skolan, plus att jag och John delade upp dagen så vi jobbade lite var och vabbade lite så att vi inte skulle smitta våra kollegor.

Än så länge är det dock ingen som känner något…Kommentera