Slumpad post: Just nu i mars
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Krog, Niklas: Skogsflickan

| 2014-12-08, 15:14

skogsflickanVi har börjat läsa mer och mer på våra elektroniska plattor. Senaste tiden har det blivit Ztory och det känns som att utbudet ökar dag för dag. Härom dagen hittade vi Legenden om Tann och kollade upp vilken som var den första (av 10!!!) – det var Skogsflickan.

Oj vad barnen gillade!

Tann, Aina och Bladhus kröp dem direkt under skinnet och de vill inte sluta läsa. Till skillnad från den första boken av Niklas Krog som vi läste (det var för övrigt Simon som påpekade att det var samma författare) så var den här runt 110 sidor lång och varade tre kvällar.

Boken hann knappt ta slut förrän de ville läsa nästa så man kan lugnt säga att den var enormt spännande!3 kommentarer to “Krog, Niklas: Skogsflickan”

  1. […] böcker: Skogsflickan , Bestens håla, Drakmötet, Nidaros vrede, Dräparen,  Havet, Ömannen, Faram den […]

Kommentera