Slumpad post: Spegelvända byxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Krog, Niklas: Drakmötet

| 2014-12-09, 21:05

drakmotetTredje boken och nu är barnen verkligen helt fast. Bara att inse att vi kommer läsa ungefär en halv sån här bok varje kväll (ca 45 min och drygt 50 sidor).

I den här är Aina, Tann och även Bladhus med och de vandrar ut på slätten. Tidigt kommer de tre ifrån varandra och det är fokus på Tann som visar sig vara en väldigt vänlig själ (med rätt lite kunskaper om vissa saker ska det även visa sig).

Den här var extremt svår att lägga ifrån sig när vi passerat 45 minuter och jag var mer eller mindre tvungen att läsa ut den andra kvällen – tog en timme ungefär och trots det vill barnen fortsätta på nästa bok direkt.

Fantastiskt hur de lyckas fånga barnen så enormt! Tror det vinnande konceptet är några få huvudpersoner, läskiga djur och att det hela tiden händer saker. Inte bara läskiga saker utan roliga ibland.Kommentera