English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fika ute och ont i örat

| 2014-12-14, 23:04

UteturIgår kväll började Simon klaga på ont i örat. Han fick alvedon och somnade, vaknade vid 2 och hade ont, repris och sen vaknade han halv 6. John gick upp med honom. Vid 8 gick jag och Joel upp och då hade han fortfarande ont så jag ringde närakuten och fick tid halv 11. Vi glodde på tv och sen åkte han och jag  in till Ringen. Fick vänta ett bra tag och Simon sov i mitt knä en stund. Hade mått lite illa i bilen och hade haft feber.

Fick komma in till läkaren som försökte titta i öronen men inte såg något pga vax så imorgon ska vi förhoppningsvis skölja öronen på Simon. Han har dock inte haft så ont sen under dagen. Nu får vi se under natten.

Före solen gick ner packade vi ihop lite fika istället för att sätta oss inne. Otroligt härligt (och enkelt) att vara ute en stund.Kommentera