Slumpad post: Äggexperiment
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julfest och fotvård

| 2014-12-19, 23:40

Idag var det dags för min andra julfest med Riada. Eftersom läget är som det är så valde jag att vara med men att inte dricka alkohol och dra hem vid halv 11.

Vi hade först ett retrospektiv på jobbet där vi utvärderade hösten och blickade framåt. Nu vet vi lite vad vi vill fokusera på 🙂

Sen drog vi till Trattorian för julbord. Wow! Snacka om att jag är mätt och belåten nu.

Blev dessutom överraskad genom att få en 40-årspresent – kollegorna som skramlat och presentkort till Yasuragi för mig och John. Ypperlig dag att få det på måste jag säga.

Nyttjade förresten en annan födelsedagspresent idag, fotvård lyx!

Camera Uploads382 kommentarer to “Julfest och fotvård”

  1. Nichole says:

    Trevlig blogg! Jul och födelsedag är två av de bästa dagarna på året! Jag har många minnen i samband med jul och födelsedagar, min födelsedag är i december. Förra året, till min födelsedag ordnade mina vänner en överraskning. De tog med mig till en julfest på Kristianstad Arena (http://julgalan.se/stad/kristianstad), vi alla bor i Kristianstad. Vi hade riktigt roligt! Middagen var fantastisk och några av mina favoritsångare uppträdde på festen. Vissa stunder är verkligen minnesvärda!

Kommentera