Slumpad post: 057
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fler mössor

| 2014-12-28, 23:23

IMG_3580Mamma var så supernöjd med tjejerna som städade hos henne. Hon funderade på om hon kunde ge dem något och så kom hon på att de ju har barn allihop och undrade om inte jag kunde sy mössor till dem, i klosstyget såklart. Självklart! Jag tyckte det var en fantastisk känsla att veta att det varannan måndag kom två tjejer hem till mamma och städade (och de tog sig alltid tid att fika med henne oxå).

14 december sydde jag dem och sms:ade mamma att de vara klara och skulle läggas på lådan i början på veckan. Fick svar att det var bra. Det var den sista kontakten jag hade med mamma har jag insett efteråt, för på kvällen dog hon.

När vi var i Ed så gick jag över till en av tjejerna (en gammal barndomsvän och hon som ringde med dödsbudet) och lämnade mössorna. Fick senare chat från en av de andra där hon tackade. Känns skönt att kunna göra något som kan ge dem glädje som tack för den glädje de skänkte mamma.

Mössorna var de vanliga såklart och de går ju nu snabbt och av sig själv nästan.

Mottagare: Sex barn i åldrar 3-7 (tror jag)
Mönster: Mitt egna
Material:  Klosstyget från Mjuka tygerKommentera