Slumpad post: Efterföljare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skridskor

| 2014-12-28, 21:56

Joel har önskat att åka skridskor så idag tog vi oss i kragen på morgonen direkt efter frukost och packade ihop oss och sakerna och drog till Skarpnäcksfältet som är spolat redan.

Simon testade en liten stund och gav sen upp men John hade med sin varma jacka så han hade det rätt skönt. Joel åkte hur bra som helst (de åkte varje vecka med 6-års efter jul fram till sportlovet) och träffade på två klasskompisar så de lekte och hade sig.

Själv hade jag den här gången nya skridskor och det var helt suveränt! Förra året kändes det som att det där med att åka skridskor inte var något jag ville göra igen. Däremot måste jag fixa bättre strumpor för jag frös ordentligt om fötterna och joinade Simon och lekte lite i snön.

Nu laddar vi för fler tillfällen med skridskoåkning!

Camera Uploads39Kommentera