Slumpad post: Tre talande vänner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Farsta och lek

| 2014-12-29, 23:40

John jobbade ikapp tisdagen idag (vi kom ju hem så sent på måndagen att det blev lite knas med jobb på tisdagen) och jag och barnen stack till Farsta för att fixa lite saker (byta, lämna tillbaka och köpa nytt). På vägen dit pratade vi lite om ficktjuvar (såg att Joel stoppat sin plånbok i fickan) och när Joel provade byxor insåg jag att han tagit mina varning på allvar och lagt sina mynt i skon för där kan ju ingen ficktjuv komma åt pengarna.

De hade rätt mycket spring i benen och det var svinkallt men det gick bra ändå. De börjar bli rätt stora nu. Så pass stora att de fick vara själva på BR leksaker när jag lämnade ner en hög med kassar i bilen (även om jag var lite småstressad…).

Vi stack hem och lämnade grejer och pausade lite innan vi åkte till Joels klasskompis Noah där vi stannde fyra timmar. Barnen lekte och jag snackade med hans föräldrar. Helt perfekt aktivitet när John jobbade hemifrån – det var 13 minus på morgonen.

Camera Uploads40Kommentera