Slumpad post: Dagens i-landsproblem
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utvärdering av årets adventskalendrar

| 2014-12-30, 23:23

Vi hade ju ett gäng adventskalendrar, men hur gick det egentligen?

  • Te. Höll några dagar sen fick jag kräksjukan och efter det blev det ett par stycken. Mamma fick en av oss och hon höll i så länge det gick, sista tepåsen (14 december) låg i temuggen när vi kom för att röja. Enligt henne sov hon jättegott på teet. Men vi har ju lite skojiga teer att dricka under 2015 i alla fall.
  • Lego. Eld och lågor blev de när de insåg vilka byggen de fick. Stor lycka helt enkelt. Tills de insåg att bitarna inte var i ordning utan det kunde ibland ta 2-3 dagar innan man fick just den biten man behövde. Joel hanterade det rätt ok men Simon led verkligen av det. “Mamma, när jag får barn kommer jag att sortera deras legokalender” fick jag höra vid något tillfälle. Får se hur vi gör nästa år.
  • Bilder. Otroligt rolig idé och det var till och med så att jag som valt ut bilderna hade glömt vilka jag valt ut. Mamma hade visat den för alla som var förbi och jag har hört att även farmor gillade den.
  • Bamse. Hittade aldrig kalendern. Fortfarande har vi inte hittat den och vi har väl inte letat så mycket heller.
  • TV (och radio). TV-serien var jättespännande och vi följde den hela familjen. Vi såg dock ikapp de sista avsnitten någon dag efter jul (kom efter när vi röjde i Ed). Radion lyssnade Joel på i skolan men sen jullovet kom har han inte lyssnat.
  • Träning. Trainalong är ju en bra idé och egentligen väldigt enkel. Höll i tills kräksjukan kom, sen hamnade jag efter och december blev inte riktigt som tänkt.
  • Bokbloggare. En lagom utmaning och roligt att tänka på lite annat under december så denna har jag fullföljt (inte alltid på rätt dag men ändå).
  • Sytokskalender. En annan december hade den varit bra men jag glömde bort, hängde inte upp paketen någonstans. I slutet var det Simon som letade fram paketen och oftast även öppnade dem åt mig. Men jag gillar tanken.
  • Föreningskalender. De öppnade den mest för att öppna men den gav inte så mycket.
  • Chokladkalender. Ser att jag missade att blogga om chokladkalendern de hade och den var nog den mest uppskattade. Kinderchoklad! Varje dag!


Kommentera