Slumpad post: 099
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nyårsafton 2014

| 2015-01-01, 14:23

Vi hade en soft dag och spelade en hel del spel (analoga). Hjälptes åt att förbereda dukning och middag. Kom på att vi ju hade silverbestick från mammas lägenhet så vi letade upp och barnen putsade.

Vid 10-tiden funderade vi allvarligt på att säga till barnen att tolvslaget var så att det blev lite lugn och ro. Men eftersom de kan klockan skulle det nog bli svårt så jag och barnen tog på oss och stack ut på fyrverkerijakt. Vi hittade en hel del och väl inne åt vi lite mackor och spelade Uno.

Vips var klockan 5 i 12 och vi gick ut och där var halva grannskapet. Sjukt mycket raketer såg vi och några grannar hade fixat lyktor som de tände och skickade upp i luften. Spännande! (det finns en del träd i närheten…).

Camera Uploads41Kommentera