Slumpad post: Jake och piraterna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snyftfilm

| 2015-01-02, 23:53

2015-01-02 20.38.38Läste boken för snart två år sen och så köpte jag den billigt på något julerbjudande. Misstänkte att John inte skulle vara så superintresserad så jag kollade med Jennie och Sanna. De var på.

Ikväll samlades vi hos Jennie (vars övriga familj var på landet). Laddade med popcorn lite annat gott och sen slog vi oss till ro. Ljuger inte om jag säger att inte ett öga var torrt.

Jösses vilken klump man fick i halsen under stora delar av filmen. Men ändå så bra, så fin.

Förr eller senare exploderar jag gjorde sig bra som film.

Kanske föll en och annan tår lite för att mammas dödsannons kom i dagens tidning och att se en begravning på filmen känns väldigt nära mig själv just nu. Men mest var det för att filmen var så jäddrans sorlig.Kommentera