Slumpad post: Vattenlek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Äntligen!

| 2015-01-08, 19:10

Idag har Joel namnsdag (sitt andranamn) och Simon var hos doktorn och spolade öronen så på väg hem från jobbet gick jag in på Akademibokhandeln och slog till på lite 2015-01-08 17.19.57pysselböcker om läsning och bokstäver.

Simon har sen inte velat göra något annat. Joel tappade som vanligt fokus efter ett tag men höll ut längre än vanligt faktiskt.

Som. Jag. Har. Längtat.

Kan nog lugnt säga att vi har lite väl många pysselböcker med tanke på att barnen typ aldrig gillat dem. Varenda resa vi gjort så har jag köpt någon, i hopp om att de ska underhålla. Senaste resorna har jag dock hoppat över det. Även när det varit rea så har jag köpt på mig fler.

Men skam den som ger sig! Idag funkade det äntligen.Kommentera