Slumpad post: Göteborg t/r
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny förskola

| 2015-01-09, 23:12

Inte så allvarligt som det låter utan det är vår förskolan Molntappen som ska renoveras under våren så vi kommer förmodligen inte att återvända dit. Det finns dock ett evakueringsdagis på samma avstånd som de ska gå på istället. Det är vår förskola plus en avdelning till från en annan förskola som har en vattenskada.

Det blev tajt påkommet med flytten så igår och idag packar personalen upp alla saker så förskolan är stängd (gick att få på annan förskola med någon ur personalen men när man skulle säga till om det så trodde vi att det kunde bli begravning de här dagarna). Alltså delade vi och tog varsin dag hemifrån.

Idag när vi lämnat Joel så tog vi vägen förbi förskolan och gick in och hälsade på mitt i flyttkaoset. Simon var riktigt blyg, men det riktigt roliga är att det på den andra avdelningen (som inte är vår förskola) går det barn i samma ålder som kommer hamna på samma skola till hösten – således väldigt nyttigt att redan nu träffa några.Kommentera