Slumpad post: Balkongen fixad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trampolinträning

| 2015-01-11, 22:45

Förra hösten kom vi på det där med trampolin och ställde oss i kö efter att ha provtränat gymnastik. Förra veckan kom mail om att Joel fått en plats! Idag var första tillfället och jag och Joel stack dit i snöovädret. Hittade utan några större problem.

Det var blandade åldrar (Joel yngst) och de delades in i tre grupper där de minsta var i en. Han och en kille till (9-10 år) var nya.

De fick hoppa en hel del och även vila emellan och titta när de andra hoppade. Det märktes direkt att Joel gillade det.

På slutet fick de testa trampolinerna som “var i golvet” och då var det flera som gjorde diverse volter ner i mjuka madrassen och de sista omgångarna slog Joel oxå volt! Inte så högt men runt kom han och han gjorde sig inte det minsta illa. Däremot var han mäkta stolt! När de två timmarna var slut ville han inte alls åka hem, och var sur för att det bara är en gång per vecka.

Jag undrar när de låter föräldrarna köra ett pass 🙂

Captured VideosKommentera