Slumpad post: Finn ett fel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Uusma, Bea: Expeditionen: min kärlekshistoria

| 2015-01-19, 21:36

expeditionen-min-karlekshistoria-illustrerad-utgavaHar hört massor om den och lyssnade på hennes sommarprat 2014. Så såg jag på Readlys facebook-flöde att man under två veckor (tror jag) kunde läsa hennes bok. Så jag började en kväll i Ed.

Sen kunde jag inte släppa den utan läste ut den dagen efter.

Mycket inspirerande bok! Man får hänga med polartur helt enkelt.

Gillade den massor. Det är olika typer av text i boken (Beas “dagbok”, vanlig beskrivande text, utdrag ur dagböcker från 1897, tabellsammanställning) vilket gör att det går väldigt fort att läsa och att det inte blir tråkigt alls.

Sen kan jag bara beundra henne för hennes engagemang! Galet häftig resa hon gjort.Kommentera