Slumpad post: Halmstation
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En helt ny värld

| 2015-01-21, 22:22

Har sett fram emot att barnen ska gå i skola, i en klass, så att man kan fixa lite aktiviteter. Så flög 6-års bara förbi och det blev inget. Vi i föräldrarådet försökte lite med klassövergripande aktiviteter, men inte så stor gensvar.

Höstterminen började och det var nya klasser som gällde. Väntade på klasslistor och föräldramöte. Hade hört ryktas att de brukar dela in föräldrarna så att några föräldrar är ansvariga för en aktivitet varje termin. Så kom föräldramötet men ingen indelning, det fick vi sköta själva. Klasslistorna kom efter halva terminen typ.

Hösten blev december och vi hörde att en annan klass skulle hitta på en aktivitet så då var vi några som tog oss i kragen. På fredag smäller det!

Vi lär oss dessutom en hel del om hur man gör (eller inte gör) för att få kontakt med alla. En fin utmaning när det finns de som inte är med på klasslistor eller sändlistor, de som inte har e-post och de som inte kan svenska.

Ska blir väldigt roligt att se hur kvällen blir 🙂 – och vilka som kommer.Kommentera